Prao

Hej! Det var ett litet tag sen jag skrev, så jag tänkte slänga in ett litet inlägg och berätta vad jag gör. Den här veckan och nästa vecka praoar jag på r.o.o.m. Det är en jättefin inredningsbutik som ligger högst upp i PUB-huset. På torsdag ska de öppna en till butik på våning två, så det är väldigt mycket att göra just nu...men kul såklart! Det är så skönt att slippa skolan så jag glömmer nästan bort att vi har hemmauppgifter som vi ska göra under de här två veckorna. Vi ska bland annat läsa ut en bok som jag inte ens har börjat med. Jag tänkte från början gå till biblioteket och låna en, men eftersom jag är så dålig på att lämna tillbaka dem i tid och alltid måste betala några kronor som förseningsavgift är det nog bäst att jag försöker leta upp en här hemma i stället. Bäst att börja redan nu!

Förvaringslåda Sweet Apples i gruppen Picnic och Uteliv hos HouseofHedda.com (HDOCLUNCHBOXAPPLEGREENr)


To do


Har mycket att göra, men snart ska jag ta en paus och se robinson. I helgen ska jag iväg på ett läger så jag måste också träna till biologiprovet som är på måndag...inte kul.

Hej hej


En fin illustration av Liselotte Watkins

Snart sticker jag iväg på ett "vägledningssamtal" med tre andra från min klass. Vi ska prata med skolans syokonsulent om gymnasieval och så. Jag har verkligen ingen aning om var jag vill gå eller vilken linje, för det finns hur mycket som helst man kan välja på. Någon som har något tips på hur man ska göra för att välja rätt? Haha :) Resten av dagen har vi ledigt, men vi har fått en hel del hemuppgifter som vi ska göra...

//Clara

Clown?


Bilden är tagen av Elinor, hennes blogg hittar ni här-------> ▲▲▲

Imorgon ska vi klä ut oss i vår klass. Hmm, blir det clown som i somras? Haha, jag tror nog att det blir det. Men i så fall lånar jag Elinors skjorta som jag har på bilden, eftersom jag är hos henne nu kan jag nog sno med mig den.

Snöar det lika mycket hos er som det gör här? Det är verkligen helt vitt. Först när jag såg att det började snöa blev jag inte så glad, men nu har jag ångrat mig. Det är ju mysigt med snö, så hoppas att det ligger kvar ett tag till.

Skor


Nu har jag köpt mina vinterskor! Efter massor av letande blev det till slut dessa från vagabond. De är helt perfekta, bara lite stora (men det fixas lätt med ett par lite tjockare sulor). Längtar tills jag ska använda dem!

Idag var det första dagen efter höstlovet, alltså inte kul. Men det var i alla fall bra att vi fick över en timmas sovmorgon. Jag skippade idrotten eftersom jag har haft feber och är förskyld, det är verkligen inte ofta jag hoppar över jumpan så det kändes konstigt att titta på medans de andra körde styrketräning, haha men skönt :)

//Clara

RSS 2.0