Uggla


Den här fina ugglan från Hm får gärna hänga runt min hals i höst :)
Idag har jag varit i stan med Elinor. Jag fick med mig ett par jättefina jeans från Weekday, ett örhänge och lite hyllpapper som jag ska slå in mina skolböcker med. Nu ska jag sätta mig plugga lite grann innan jag sätter mig framför en film.

funkar inte


Gahh! Jag och Elinor har suttit i flera timmar för att välja ut bilder från i somras som vi ska framkalla.... och nu när vi ska ladda upp dem på fujidirekt funkar det inte!

Pictures

Här kommer några bilder från Sicilien.Jag köpte en fin klocka för bara 3.99 euro, jag borde köpt fler! :) 

En dag åkte vi båt till ön Favignana. Där snorklade vi och simmade runt i det klara vattnet.

Sista dagen åkte vi till en jättefin strand som hette San Vito Lo Capo. Sanden var vit och vattnet var alldeles klart. Inte undra på att det var mycket folk där!

Oreo


cherrydot.com hittade jag ett lite gulligt halsband. För $15.00 får man en "delad" oreo, den ena halvan är till dig själv och den andra är till din kompis. De var söta, men jag gillar nog vanliga hjärtan mer ;)


KladdigHär är kladdkakan som jag och Elinor gjorde, den blev ju riktigt god! Okej, alla kladdkakor är goda, men den här var lite godare (och kladdigare) än den jag brukar göra.

Recept

3-4 dl socker
2½ dl vetemjöl
3 ägg
4-5 msk kakao
1 msk vanlijsocker
250 g smör

(Ha i lite krossad daim så blir det ännu godare..)

Sätt ugnen på 175 grader och ställ formen ganska högt upp i ugnen. Ta ut kladdkakan efter ungefär 20-25 minuter. Klart!I'm back


Foto: Elli

Hej! Nu är jag hemma från en härlig vecka på Sicilien. Elinor är hemma hos mig så vi ska nog ta och baka något smarrigt. Det blir nog kladdkaka (som vanligt). Hejdå!

RSS 2.0