Thailand_99Det var tio år sedan och jag var fyra år, men ändå kommer jag ihåg det så bra. När vi var i Thailand i tre veckor för att fira min farfars sextioårsdag. Önskar att jag bara kunde trolla mig tillbaka :) Jag vill att det ska vara varmt så att man kan bada, bli brun och bara ha det skönt. Få lite ljusare hår också, för nu när det börjar bli vinter får jag så tråkig hårfärg. Något mittimellan blont och brunt. Jag måste få reda på vilken kamera kortet ovanför är taget med, för jag gillar färgerna så mycket. Hoppas att det är mammas gamla systemkamera, för jag vet att den ligger kvar högst upp i hennes garderob.//Clara :D


Vinn en iPhone!


Nu är jag med i en tävling på Fokis blogg! Om man har tur kan man vinna en iPhone och ett valfritt skal från mrgizmo.se. Om jag vinner skulle jag vilja ha det rosa skalet ovanför, det är så fint :) Nu är det bara att hålla tummarna, för det är över 2000 personer som redan är med tror jag.

Så vill du också vara med i tävlingen, tryck HÄR.

Röda händer

Nu är det bara två dagar kvar tills det är torsdag, och vet ni vad jag ska göra då? Jo, jag ska se twilight! Längtar som bara den. Men hoppas verkligen att jag kommer in, är ju inte femton än och är ganska kort. Men, jag SKA komma in.

Någon som kan gissa vad Elsa har smörjt in händerna (och ansiktet) med? Bilden är från i somras, så det är en liten ledtråd. Det är inte blod och inte heller blåbär ;)

Helloooo

Den här dagen har varit riktigt bra. Har varit på dans och ja, efter det har jag bara slappat. Funderar på om jag ska träna lite till biologiprovet som är på tisdag eller se på någon bra film. Tror att det blir båda, börjar med att läsa biologin så att jag får det bortgjort och sen blir det film så jag har något att längta till. Har precis ätit klart middagen, mamma gjorde kyckling och ugnsrostade grönsaker som Sanne gjore i Halv åtta hos mig. Brukar ni se det? Sen blir det schweizernötkaka, hehe det receptet kommer också från programmet. Hoppas att det blir gott...

Fredagen den 13

Idag är det ju fredagen den trettonde, så jag sökte på google för att ta reda på lite mer om talet 13... ;)

Talet 13 har länge batraktas som ett magiskt tal

I gamla trolldomsböcker användes talet i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter

De som är rädda för talet 13 har Triskaidekafobi, och de som är rädda för just fredagen den trettonde har paraskavedekatriafobi.

Svartvit Gemma Ward


Bilden kommer här ifrån


Berry Kiss


Jag måste bara tipsa er om den här sprayen från Victoria´s Secret, den luktar  supergott!! Mamma köpte den när vi var i London, så jag vet inte om man kan köpa den här. Men någonstans i Sverige måste den ändå finnas. På Victoria´s Secrets hemsida kan man i alla fall köpa den! Där står det att den luktar vilda hallon, rosor och pralin. Jag vet inte riktigt om jag håller med om att den luktar pralin men resten stämmer. Bildkälla
Idag är jag sjuk, inte alls roligt. Den här veckan är det temavecka på våran skola så det är lite tråkigt att jag missar det. För i min grupp (som består mest av fyror och femmor) ska vi baka och ha ett litet café i en av skolans lokaler på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas att jag hinner bli frisk då! Nu ska jag sätta mig och läsa lite biologi, hejsvejs :)

Ny!

Nu har jag gjort en ny design, vad tycks? Jag är inte riktigt klar, men jag tycker att den blev helt okej :) Vi får se om jag har kvar den, eller om jag gör en ny. Jag gissar att den här får vara kvar ett tag i alla fall!

RSS 2.0