Tranformers


Jag tycker att det är kul att blogga, men det finns ett litet problemet: jag inte kommer aldrig på vad jag ska skriva. Så jag får helt enkelt skriva lite kortare inlägg.  Nu tittar jag på Tranformers som går på fyran och tidigare idag har jag varit på dans och på femtioårsfest. Där bjöds det på mycket god mat så nu är jag alldeles proppmätt. Det är ju inte varje dag man blir bjuden på både äppelpaj, kolatårta, kladdkaka och pannacotta, haha ;)

Jag vill inte att dagen ska ta slut för i morgon måste jag plugga till teknikprovet som är på måndag. Men Elinor ska sälja på loppisen, så jag ska nog förbi där en sväng.

TGI

Äntligen är det fredag! Just nu sitter jag hemma hos Elinor. Vi hade bestämt oss för att göra lite matteläxor, men det jag tror inte att vi kommer göra...nu  har vi bestämt oss för att ta kort istället...haha. 

Fint


T-shirt från Bikbok, linne, väska och halsband från Hm och ring från Asos. Är det någon som vet vart man kan hitta vinröda/mörkröda converse? Jag såg en som hade det och det är ju hur fint som helst!

Skoljoggen

Äntligen är skoljoggen över! Jag tror inte att jag har varit så här slut som jag är nu i hela mitt liv. I början låg jag först av alla tjejerna (med Clara och Cecilia tätt efter, eller ja, nästan bredvid mig) och det kändes jättebra, men när vi började närma oss mål började jag bli jätteyr och det kändes som att jag nästan skulle ramla ihop. Men jag fortsatte att jogga och kom i mål som tredje tjej! Jag är nöjd för jag gjorde verkligen mitt bästa, men nästa gång ska jag tänka på att äta ordentligt innan, och inte bara en liten filtallrik.

Om några timmar är det dans, så hoppas att jag har fått lite mer energi till dess, haha.

Godnatt

Man blir trött av att plugga kemi, så nu ska jag nog ta och lägga mig. Godnatt!
grown ups


Hejsan, nu sitter jag och elli och väntar på att bion ska börja. Vi hade glömt att affärerna stänger klockan sex, så vi får sitta här i 40 minuter och vänta. Men det gör inte så mycket. Vi ska i alla fall se grown ups, någon som har sett den? I så fall, var den bra?

Natalie Okri


Så fort hon börjar sjunga reser sig håret på armarna, hon är ju hur duktig som helst! Tänk om man kunde sjunga så bra, och vara så söt :)

RSS 2.0