Jul

Julen hos kusinerna var toppen! Vi gjorde inte så mycket, vi fikade mest och tog det lugnt. Den bästa julklappen jag fick är nog min kamera! Jag hade önskat mig en, men jag trodde inte alls att jag skulle få någon. Här är några bilder som jag tog på julafton och på juldagen :)


Nikon 3d100 är var den heter. Det är en systemkamera för nybörjare och eftersom jag är en nybörjare är den ju perfekt. Hittills har jag bara kört på auto, men jag ska lära mig lite mer så att jag kan välja inställnigarna själv.
Påväg hem från Skåne köpte vi polkagrisar i närheten av Gränna, gott :)

mot skåne

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg till mina kusiner i Skåne. Det var länge sen jag träffade dem så det ska bli jattekul! Det är över 30 mil kvar så det känns lite segt...tur att jag har fått låna pappas mobil i alla fall så att jag kan logga in på facebook ;)


ÄNTLIGEN ÄR DET.......

LOOOOOOV!♥

Gott


Lånade bilden av Elli

I torsdags förra veckan åt jag middag i kungshallen med några kompisar, det var mycket trevligt :) Jag som gillar att blanda olika läsksorter skulle såklart blanda då också. På bilden: Sprite och Coca cola light. Det ser lite konstigt ut, men det smakade som vanligt.


Pärlor

(Kan ni se de två randiga pärlorna på första bilden? På dagis fick alla "stora" barn var sin plastmugg som vi fick samla pärlor i. Det var de små randiga pärlorna som var mest värdefulla, för de kunde man bara hitta på golvet. Haha, lite kul att jag fortfarande har kvar dem ;) Jag hittade dem när jag sorterade mina pärlor för några veckor sedan.)

Waka waka


Snart sticker jag iväg på dans. Det är uppvisning för föräldrar och kompisar idag så vi ska ha på oss afrikainspirerande kläder eftersom vi dansar till waka. Måste hitta något fort...

Hylla


Bild från http://skonthemma.blogg.se

Efter de här två praoveckorna på Room har jag blivit mycket mer intresserad av inredning. Att vara omringad av fina grejer varje dag gör verkligen att man får inspiration. Idag har jag suttit och tittat på lite olika inredningsbloggar. Tjejen på den här bloggen har målat om och tapetserat en vanlig prylhylla och titta vad fint det blev! Önskar att jag hade lite mer tid så att jag hann pyssla med saker som jag tycker är kul och inte bara med läxor...På jullovet har jag i alla fall bestämt mig för att göra klart mitt album med bilder från Frankrike. Det blir inget avancerat scrapbookingalbum, men jag ska försöka göra det fint med lite band och klistermärken.

RSS 2.0