23:31

ÄNTLIGEN SPORTLOV!! Jag ska försöka hinna med så mycket roliga saker som möjligt, det blir bl.a. bowling, curling och bio med Elinor och Elsa (Alice i underlandet). Har aldrig spelat curling förut, så det bli nog lite kul. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt :)

Mitt hår


Bilden kommer här ifrån (Alexa Chung till höger)

Jag trött på mitt vinterhår. Det är elektriskt, platt, tråkigt och inte i den finaste färgen. Jag måste klippa mig snart, för att ta bort de slitna topparna i alla fall. Eller så gör jag en stor förändring, klipper det kort eller så. Ja, får se hur det blir... ;)

-20, 9 grader celsius

Ojojoj, det är minus -20, 9 grader! Så på med mössa och vantar innan jag går till skolan. Skulle bara säga det, snart ska jag gå. //Clara :-)

Sonia Rykiel


Efter dansen bestämde jag mig för att gå en sväng i Täby Centrum. Hade tänkt att köpa ett till Tomas Sabo-hänge till mitt armband jag fick i julas, men hittade inte det jag letade efter. Ville ha ett med lite färg på eftersom dom flesta jag har är silvriga. Tittade också in på Hm där Sonia Rykiels kläder finns nu. Mycket var fin men det är inte riktigt min stil. Måste sätta mig och plugga en stund nu, har mycket prov och läxor till nästa vecka. Får se hur det går... 

Har märkt att jag inte har så mycket egna bilder på bloggen och just nu beror det på att vi använder en gammal dator som är jättelångsam. Men jag ska bli bättre på att lägga in egna bilder när den vanliga datorn är fixad :)

Kassettband


Klicka på tröjan för att komma till affären den kommer ifrån

När jag var i London såg jag en sån här tröja fast i vitt, hade jättesvårt att välja om jag skulle köpa den eller den med Beatles på. Det blev till slut Beatleströjan, men det spelade egentligen inte så stor roll eftersom båda var så snygga. För ett tag sen såg jag att t-shirten med kassetband på också fanns på Shirtstore, i både svart och vitt och fyra andra färger! Åh, den ligger högst upp på min "vill ha när jag fyller år" lista nu! :-) Men jag skulle gärna vilja testa den för att se om den sitter bra. //Clara


Alice i underlandet

Idag hade jag en riktig lång sovmorgon, våran första lektion började halv elva. Och eftersom det var idrott fick jag ännu mer tid på mig (gymnastiksalen ligger väldigt nära). Jag hann sova lite längre,duscha, locka håret och läsa ut en bok. Annars brukar jag bara hinna med det som är absolut nödvändigt. Juste, Elinor frågade om jag ville se Alice i underlandet som har premiär snart (såklart vill jag det), så hon bokade biljetter. Det ska bli jättekul!


I måndags var det 50-talstema på våran skola. Vi hade 50-talsinspererade lektioner och kläder som passade. Önskar att vi kunde ha sånt oftare! :-) Frisörer kom dit för att göra fina frisyrer, kika in på Elinors blogg om ni vill se hur jag såg ut i håret. Det var inte så speciellt, men jag fick fina lockar.


Barasånivet

Det är nog bättre att skriva när jag har något att skriva, annars skriver jag bara "Idag har jag varit i skolan...nu ska jag sätta mig och plugga en stund" Och det är inte så roligt att läsa, så ni får vänta tills imorn tills det kommer bättre inlägg :)

Hahah, ser knappt att det är jag på bilderna
Tre saker


Tre saker jag vill ha just nu: En snygg t-shirt, ett par jeans och en väska som det får plats lite skolböcker i (så större än den på bilden).
Kemiprovet idag gick faktiskt bra! Var inte helt säker på allt, men det gick i alla fall bättre än vad det brukar göra. Sen var det dansföreställning så vi slutade tidigare. Den var bra, men väldigt annurlunda. Dansarna tog upp några ur publiken upp på scen/golvet där dom dansade och började göra konstiga rörelser. Jag var en av dom, men som tur var var det fler. Haha:) Ungefär såhär såg det ut. //Clara

rutig


Hejhej! Imorgon är det kemiprov så har tänkt att plugga mycket jag hinner. Kapitlet handlar om alkoholer, estrar och organiska syror så det är skönt att man inte kan räkna ut någonting i alla fall.

Vet inte om det är Ashley eller Mary-Kate, men snygga kläder var det i alla fall! Vill ha en rutig skjorta men har inte hittat något riktigt bra än, så det är bara fortsätta leta :)


RSS 2.0