Jackson five


Jag blir alltid lika glad när jag hör den här låten, det är nog min favvolåt. Och titta håret på alla, fluffigt och stort!

Idag ska jag vara med Elsa och Elinor, vi ska göra lite hemliga saker. Sen får ni veta!

Jag vill bara ha


SNYGGT! Tjejen på bilden hittar ni här.


Reklam

Nu är det så att min lillebror har skaffat en blogg. Han är superbra på att göra coola saker i photoshop så om du vill ha en gratis header är det bara att kommentera ett av hans inlägg och skriva att du är intresserad. Det är väldigt bra om du gör en enkel "skiss" i t.ex. paint för att visa ungefär hur du vill ha det. Var bilderna ska vara, vilka färger och hur texten ska se ut. "Skissen" behöver inte alls vara fin, bara att man ser hur du vill ha det.

Hans blogg------------------->LimEmil


Nu är jag hemma!
Rött rött rött

Åh, vad kul jag har haft! Vi kom fram till Oxford hotell på torsdagkväll. Det var långa smala trappor med mönstrad heltäckningsmatta upp till vårat hotellrum. Jag blev lite rädd att rummet skulle vara lika litet och trångt som trapporna, men som tur var det lite större. Det var tre stycken sängar, två vanliga och en dubbelsäng. Jag var snabb med att paxa den största ;) Jag skrev en checklista på allt jag ville göra i London, och sen gick jag och la mig.

Fredagen blev shoppingdagen. Vi gick på massa affärer och pengarna gick åt snabbt. På Primark shoppade vi mycket och på Gap köpte jag två randiga tröjor. Dom var jättesköna och passade perfekt, så jag borde köpt fler. Det blev både lunch och fika på Starbucks, där finns det så mycket gott :D Speciellt chokladen.

Och på lördagen gick vi på Portobello Road Market i Nothing Hill. Där fanns det hur mycket saker som helst! Allt från kläder och accessoarer till diskborstar och skivor. Jag fick med mig ganska mycket saker därifrån bl.a en plåtskylt och en väska. Det kommer bilder sen :)

//Clara

London


Haha, jag ser lite galen ut på bilden.

Idag är jag glad, för jag ska till London! Efter besöket på Armémuseumet med klassen hämtar mamma och mormor upp mig, sen åker vi till flygplatsen. Vi åker hem på lördag, så det blir inte så länge. Men lite shopping och sevärdheter ska vi hinna med! :D Hejdå!

Kappahl 99 kronor


Jag hade länge gått och tittat på det här, men aldrig köpt det. Fråga mig inte varför, för det är hur fint som hest! Efter orienteringsdagen i fredags åkte jag, Elsa, Elinor och Viktoria till Täby Centrum, och då blev det mitt för 99 kronor :D Jag måste säga att Kappahl har riktigt snygga accessoarer just nu. Det finns ett halsband med fjädrar som jag är lite sugen på, men det är nog lätt att göra själv....det är bara att köpa några fjädrar, en kedja och någon pärla :)

RSS 2.0