Nu är jag hemma!




Rött rött rött

Åh, vad kul jag har haft! Vi kom fram till Oxford hotell på torsdagkväll. Det var långa smala trappor med mönstrad heltäckningsmatta upp till vårat hotellrum. Jag blev lite rädd att rummet skulle vara lika litet och trångt som trapporna, men som tur var det lite större. Det var tre stycken sängar, två vanliga och en dubbelsäng. Jag var snabb med att paxa den största ;) Jag skrev en checklista på allt jag ville göra i London, och sen gick jag och la mig.

Fredagen blev shoppingdagen. Vi gick på massa affärer och pengarna gick åt snabbt. På Primark shoppade vi mycket och på Gap köpte jag två randiga tröjor. Dom var jättesköna och passade perfekt, så jag borde köpt fler. Det blev både lunch och fika på Starbucks, där finns det så mycket gott :D Speciellt chokladen.

Och på lördagen gick vi på Portobello Road Market i Nothing Hill. Där fanns det hur mycket saker som helst! Allt från kläder och accessoarer till diskborstar och skivor. Jag fick med mig ganska mycket saker därifrån bl.a en plåtskylt och en väska. Det kommer bilder sen :)

//Clara

Kommentarer
Postat av: Emma

Jättefina bilder. Hade du kul?

2009-10-18 @ 21:27:21
URL: http://pombi.blogg.se/
Postat av: therese

åh så kul,

2009-10-19 @ 12:05:08
URL: http://massafinarosetter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0