Hello

Hej! Sitter här i skolan och skriver om nationalromantik. Egentligen har vi slutat men eftersom tåget går om 20 minuter är det lika bra att sitta här och få något gjort. Jag ska till Danderyds gymnasium för att lämna in intagningsprovet/teckningarna jag har gjort. Har haft fullt upp i veckan så har inte hunnit göra klart alla än, ångest! Jag borde kanske prioterat det istället...´hejdpå!

...


Mitt mål idag var att läsa ut boken, men just nu ser det inte så bra ut, två tredjedelar kvar och dessutom massa annat plugg som måste vara färdigt på måndag. Det var nog allt jag ville säga. Godnatt♥

Muffins
Idag bakade jag och Elinor, och titta vad fint det blev! Toppingen är gjord av philadelphiaost, crème fraîche, florsocker och vit choklad och garneringen består av lite kakao och ett hjärta av mörk choklad. Av någon anledning tycker jag inte om vit choklad så mycket, men till cupcakes det gå bra! När jag inte har i vit choklad i, utan bara philadelphiaost och florsocker brukar jag droppa ner några droppar limesaft och det blir alltid jättegott! :)

RSS 2.0