Påväg

Sitter i bilen och surfar på pappas iPad. Det är ungefär 60 mil kvar till vår destination så det är bra att något att roa sig med ;) Har också med mig massa skolböcker och en (nästan) decimetertjock bok om jag skulle bli less.

Macarons


Goda macarons från gateau

Heejsan! Nu var det ganska länge sedan jag skrev sist för jag har verkligen haft fullt upp. Speciellt de senaste veckorna då det har varit så mycket prov. Sen har jag också blivit lite smått beroende av min iPhone som jag fick när jag fyllde år, så jag har knappt gått in på datorn. Haha, att surfa på mobilen är nytt för mig ;)Nu är det i alla fall påsklov! 4 dagar har gått av lovet och i morgon åker jaq till Skellefteå. Den 10 timmar långa bilresan är inget jag längtar till precis, men det ska bli kul att träffa släkt och kompisar. Det är ju så tråkigt här när Elinor inte är hemma...

Nu ska jag packa det sista så jag slipper göra det i morgonbitti, hejdå!

Grattis!


Idag fyller världens bästa Elinor 16 år!! Hoppas att du har haft en superbra födelsedag, med tårta och fina presenter, men glöm inte att jag inte har firat klart dig än! Grattis ännu än gång!

RSS 2.0