The perfect summer dress


I dag har jag inte gjort så mycket förrutom att ha gått en sväng på loppis med pappa och lillebror. Fick med mig två fina klänningar hem för 40 kronor styck. Egentligen tycker jag inte om att köpa begagnade kläder, men de här var helt oanvända och i rätt storlek, så det kunde ju inte bli bättre. Den ovanför från Hm (The Garden Collection) blir perfekt till midsommar om det blir bra väder! Att gå på loppis börjar bli som en tradition nu, man hittar nästan alltid något kul. Det blir mest småsaker när man går på loppia, men ibland kan det också bli riktiga fynd!

I kväll åker jag + familj till några kompisar på middag, men efter kanske det blir en till uppdatering nu när jag ändå är i gång!

Colour


skor hm, armband bik bok, väskor topshop, tröjor monki, skärp monki

Några grejer som jag gärna skulle vilja ha just nu, tycker att det är så fina färger! En ny skolväska skulle passa bra när skolan börjar efter sommaren och ett par höga "träskor" när man vill vara lite finare. Belive it or not, men jag har aldrig äkt ett par klackskor, jag trivs så bra med converse och gladiatorskor, haha. Letade som en galning efter ett par höga inför balen, men hittade inga som satt bra på, så det slutade med att jag fick låna av Elinor.


2 days

Sommarlovet kunde inte börjat bättre! Vår klass och parallellklassen hade bestämt att vi skulle ha picninc vid bryggan för att säga hejdå på riktigt och ha en trevlig kväll tillsammans. Eftersom vi hade så mycket pengar kvar av klasskassan gick några tjejer iväg till närmsta affär och köpte allt som behövdes till picnicen: godis, kex, jordgubbar, chips, engångsgrillar, korv, köttbullar, dricka o.s.v. Engångsgrillarna var såklart till för att grilla korvarna, men det blev också en del skolböcker, haha. Kvällen blev grym, helt klart den bästa kvällen på länge! När alla hade proppat i sig korv och annat gott cyklade några iväg igen för att köpa glass (vi hade ju fortfarande kvar pengar), det blev Ben & Jerry´s för nästan 800 kronor. Ni skulle sett allas miner när glassen staplades upp till ett stort torn!

Kommer verkligen sakna alla klasskompisar, men som tur är det många som ska gå på samma gymnasie som jag och på andra gymnasier i närheten, så någon gång kommer man säkert stöta på de flesta hoppas jag!

Sen får jag inte glömma att berätta vad som hängde igår. För några veckor sedan var jag på dansaudition för att försöka komma in i en specialgrupp på dansskolan. Jag bestämde mig ungefär en halvtimme innan det började att jag skulle gå, för jag var inte riktigt säker på om det ens var någon idé, men igår morse fick jag ett mail att jag är en av de fem som ska få börja i gruppen! Jippi! Det ska bli superkul! Nu hoppas jag bara att Viktoria som nu är i New York också var en av de fem!RSS 2.0