Colour


Bilderna är tagna för några dagar sen då jag, min lillebror/Isak och kusinerna var i Fjärilshuset. Det var verkligen varmt där inne! Isak sprang omkring som en galning tills han blev alldeles svettig och jag försökte fånga alla fina fjärilar och konstiga fiskar på bild. Några av bilderna blev faktiskt riktigt fina fast jag bara har en digitalkamera. Jag vet inte om jag ska spara ihop till en bra systemkamera eller om jag ska ha kvar min gamla som ändå är helt okej och enkel att ta med sig.

Imorgon drar jag iväg på ett konfirmationsläger. Det ska bli kul men Elinor som är i London just nu kommer dit en dag senare. Åh, jag vill också vara i London! Jag vill gå runt i massa fina affärer och kunna ta en liten paus och fika på Starbucks. För någon vecka sedan när jag städade mitt rum hittade jag en tågbiljett, en lista på vilka affärer jag ville gå till och andra små grejer i en väska jag hade när jag var i London...det får mig att längta ännu mer :) Nu ska jag packa ner de sista sakerna som ska med imorgon för jag sticker tidigt, eller ja, klockan nio.

//Clara


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Sv: Taaaack så mycket!! du är en räddare i nöden och det är helt okej att vänta tills ni har en dator med photoshop på. Men säg till då så skickar jag över några bilder.. :)

2010-04-05 @ 22:29:01
URL: http://ccecillia.blogg.se/
Postat av: Karin

Härliga bilder!



hehe ett måste att se i 3D tycker jag:)

2010-04-06 @ 09:38:56
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vilka coola bilder!

2010-04-06 @ 14:51:20
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: » Anneli

Fina bilder - Frågestund ♥

2010-04-08 @ 21:18:59
URL: http://caves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0